REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da 18 Mart etkinliği

Acıpayam’da 18 Mart etkinliği

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 18 Mart Denizli Zaferleri ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. İlçe şehitliğinde başlayan etkinlikler, Talip Özkan Konferans salonunda devam etti.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2013 Salı, 12:00

Acıpayam’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı, İlçe Şehitliği’nde düzenlenen törenle başladı. Törene Kaymakam Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, şehit aileleri, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlikteki törenin ardından program, Talip Özkan Konferans salonunda devam etti. Buradaki programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül yaptı. Daha sonra Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu ve küçük bir tiyatro gösterisi sergilendi.

Kaymakam Uğur Kalkar tören sonrasında şehit ailelerine öğle yemeği verdi. Şehit yakınlarıyla ilgilenen Kaymakam Uğur Kalkar, burada yaptığı konuşmasında, ” Vatanımızın ve milletimizin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı