REKLAMI GEÇ

Acıpayam Açık Oto Pazarı hizmete girdi

Acıpayam Açık Oto Pazarı hizmete girdi

Acıpayam Belediyesi, ilçede ihtiyaç duyulan açık oto pazarını hizmete sundu. İlçe garajının yanında faaliyete geçen açık oto pazarına ilk günden çok sayıda araç giriş yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2016 Pazar, 14:50

İlçe garajının yanındaki alanda yapılan düzenleme çalışmasının ardından hizmete hazır hale getirilen açık otopazarının açılışı Belediye Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, oto alım satımı yapan esnaf ve vatandaşların katıldığı törenle yapıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Acıpayam’da ilklerden birini yaşıyoruz. Bunu hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Esnaf dostu bir belediye olarak, bu girişimle daha güzel günlere yelken açacağımıza inanıyorum. Araç alacak ve satacak esnaf ve vatandaşlarımıza helal kazanç diliyorum. Esnaf ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek önerileri de değerlendireceğiz. İleride gelecek öneriye göre üç katlı pazaryerini de kullanıma açabiliriz” dedi.

Açılışın ardından açık oto pazarını gezen Şevkan, esnaf ile aracını satma ve araç almak için gelenlerle sohbet etti. Haftanın cumartesi günleri faaliyet gösterecek açık oto pazarında, ilk günden çok sayıda alım satım gerçekleştiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı