REKLAMI GEÇ

Denizli AK Parti tarihinde ilk

Denizli AK Parti tarihinde ilk

Denizli AK Parti tarihinde bir ilk yaşandı, Acıpayam ilçe başkanlığına bir kadın, Nur Hayat Şanlı atandı. AK Parti Genel Merkezi’ne 4 erkek aday ile birlikte giden Şanlı, Denizli’ye Acıpayam’ın ilçe başkanı olarak döndü. Belediye Meclis üyeliği görevini de yürüten Şanlı, “Aktif olmayı seviyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2016 Pazar, 12:20

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı’nda İdris Oktay’ın koltuğu boşaltmasının ardından başlayan süreç tamamlandı. Acıpayam’da yeniden yapılanma, AK Parti Denizli için bir ilki de beraberinde getirdi.

4 ADAY İLE YARIŞTI
İdris Oktay’dan boşalan AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı için 5 aday Ankara’ya çağrıldı. Nur Hayat Şanlı, Genel Merkez düzeyinde görüşmeler yaptı, son olarak AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile bir araya geldi. Burada kendisini ve hedeflerini anlatan Şanlı, diğer 4 adayın önüne geçti ve Denizli’de AK Parti’nin ilk kadın ilçe başkanı olmayı başardı.

“AKTİF OLMAYI SEVİYORUM”
Atama yazısının geldiğini ve resmen göreve başladığını belirten Nur Hayat Şanlı, hızlı bir gelişme olduğu için Acıpayam ilçe teşkilatı ile henüz bir araya gelemediklerini söyledi.

İlçe başkanlığının yanı sıra AK Parti Acıpayam Belediye Meclis üyeliği görevini de yürüttüğünü belirten Şanlı, “Genel merkezimizde bizimle tek tek görüştüler. Sonunda da bana bu görevi verdiler. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefte, ülkemizin ve partimizin gelişmesi için yerelde çalışmaya devam edeceğiz. Meclis üyeliğimde de her türlü görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. Aktif olmayı seviyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı