REKLAMI GEÇ

Karşısına Dalaman’ın kiri ve yolu çıktı

Karşısına Dalaman’ın kiri ve yolu çıktı

Büyükşehir turu kapsamında Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Zolan’ın karşısına iki önemli sorun konuldu. Kaymakam Uğur Kalkar, Dalaman Çayı’nın kirliliğinden Dalaman Yolu’na bir dizi çözüm bekleyen sorunu anlattı

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2013 Perşembe, 12:46

Denizli’nin büyükşehir olması ilçelerin beklentilerini de yükseltti. İl sınırlarını kapsayan büyükşehiri anlatmak amacıyla başlattığı ilçe gezilerine Acıpayam’da devam eden Belediye Başkanı Osman Zolan, kaymakam Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunlarını dinledi.

ACIPAYAM BÜYÜKŞEHİRDEN NE BEKLİYOR?
Büyükşehir olan Denizli’ye Acıpayam’ın önemli katkılar sağlayacağını dile getiren kaymakam Uğur Kalkar, büyükşehirden beklentilerini de şöyle sıraladı:
“Acıpayam her alanda potansiyeli yüksek bir ilçe. Bu anlamda ilçemizin Büyükşehir olan Denizli’ye önemli katkıları olacaktır. Bununla birlikte katı atık yönetimi, Dalaman çayındaki kirliliği önlemeye yönelik kanalizasyon ve arıtma tesislerinin yapımı, kent ormanı yapımı, Acıpayam-Dalaman yolu yapımı, Acıpayam çevre yolu yapımı, Pamukkale Üniversitesi’ne tahsis edilen alanda gerekli alt yapı ve yatırımların yapılması noktalarında ilçemizin büyükşehirden beklentileri olacaktır.”
Acıpayam’ın hızla ilerlediğini belirten Başkan Zolan ise “Acıpayam her alanda gözde olan bir ilçemiz, bölgede her geçen gün çekim merkezi haline gelmekte. Acıpayam’ın daha da ilerlemesi ve gelişmesi için büyükşehir olarak her alanda katkı sağlamaya hazırız. Acıpayam’ın geleceğinin büyükşehir ile iyi yönde değişeceğine inanıyorum.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı