REKLAMI GEÇ

Vatanı için can verdi, geride bir eş ve 3 çocuk bıraktı

Vatanı için can verdi, geride bir eş ve 3 çocuk bıraktı

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Uzman Çavuş Emin Güngör geride gözü yaşlı bir eş, öksüz 3 çocuk ve iki yaşlı kalp bıraktı. Şehit evinden feryatlar yükselirken, Acıpayamlı kahramanın Pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2017 Pazar, 11:25

Denizli El Bab’ta şehit düşen 40 yaşındaki Acıpayamlı Uzman Çavuş Emin Güngör’e ağlıyor.

Vatanı için canını veren Kahraman Şehit Emin Güngör, geride gözü yaşlı bir eş, yaşadıkları acının farkında olmayan 3 küçük çocuk ve 2 yaşlı kalp bıraktı.

Kısa süre önce kalp ameliyatı olan 81 yaşındaki baba Ali Güngör ve 76 yaşındaki anne Menendi Güngör’ün yaşlı kalpleri bu acıya dayanamadı. Fenalaşan yaşlı anne-baba hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, çok daha büyük acı şehidin evinde yaşandı.

Genç yaşında eşini şehit veren Ayşe Güngör, daha yaşadıkları acının farkında bile olmayan 3 küçük çocuğuna sarılarak, şehidinin ardından gözyaşı döktü. Yakınlarının teselli çabaları, doktorların müdahalesi yaşanan acıyı hafifletmeye yetmedi.

PAZARTESİ GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör’ün cenaze töreniyle ilgili program ise henüz netleşmedi. Gelen ilk bilgiler şehidin yarın (Pazartesi) toprağa verileceği yönünde. Ancak, törenin nerede ve hangi saatte yapılacağı ise açıklanmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı