REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da Sürücüoğlu tekrar aday

Acıpayam’da Sürücüoğlu tekrar aday

Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Ticaret odası başkanlığı için gelecek dönemde “Tekrar Adayım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2017 Pazar, 11:07

Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Ticaret odası başkanlığı için gelecek dönemde  tekrar aday olduğunu açıkladı..

Acıpayam Ticaret odası başkanlığına 2013 yılında yapılan genel kurul seçiminde başkanlığa seçilen  Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam.com’un haberine göre, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Acıpayam Ticaret Odası  başkanlığına tekrar başkan adayı olacağını belirtti.

Mehmet Sürücüoğlu açıklamasında, “Acıpayam Ticaret Odasına kayıtlı bulunan üyelerimizin desteğini alarak onların tercihleri doğrultusunda yürütmekte olduğumuz görevimize tekrar devam edeceğiz. Bizler Acıpayam Ticaret Odası olarak Acıpayam ve Çameli ilçelerinde üyelerimiz ile hep birlikte istişarelerde bulunarak iki ilçemiz ekonomisine katkı koymak için bu görevi yürütmekteyiz. Ticaret odası sivil toplum kuruluşlarının en önemli halkalarının başında gelmektedir. Ticaret erbabı üyelerimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünerek önce  Allah’ın izni sonrada üyelerimizin desteği ile Acıpayam Ticaret Odası Başkanlığına devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı