REKLAMI GEÇ

Acıpayamlılar görev dağılımını yaptı

Acıpayamlılar görev dağılımını yaptı

Acıpayam Dernekler birliği görev dağılımı Denizli Barolar Birliği toplantı salonunda yapılan bir toplantı ile şekillendi. Toplantıda dernek başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 15:49

Acıpayam’ın sorunlarını dile getirmek ve katkı koymak için daha kurumsal ve profesyonel yapılanmaya göre dönemsel yönetime geçildi. Buna göre 2017 yılı için Acıpayam Dernekler Birliği başkanlığına Prof. Dr. Turgut Tok seçilirken, 2.başkan olarak Ramazan Kanlık, Genel sekreter Güner Ersoy, Genel sekreter yardımcısı Doç. Dr. Devrim Alkaya, Koordinatör Sabit Kızılhan oldu.

Acıpayam Dernekler Birliği yönetim kadrosunda diğer görevlendirmelere göre, 1. Başkan Yrd. Mustafa Ünal Basın yayından sorumlu, Başkan Yrd. Mustafa Dağ medyadan sorumlu, Başkan Yrd. Ramazan Afşar muhasebeden sorumlu, Başkan Yrd. Turan Güngör mahallelerden sorumlu, Başkan Yrd. Dr. Özcan Özçelik Çameli bölgesi ve kültür işlerinden sorumlu, Başkan Yrd. Ferdi Yıldırım gençlik yapılanmalarından sorumlu, Başkan Yrd. Nurcan ÇAağırgan Aile ve Seyahatlerden sorumlu olacak.

Diğer Başkan yardımcılıklarına Hüseyin Okcan, Mehmet Öztan, Mahir Altuğ, Niyazi Aysel, Sezai Söylemez getirilirken, Dernekler Birliği Başdanışmanı olarak Mehmet Ali Turan belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı