REKLAMI GEÇ

İşkur mahalleleri dolaşıp işsizlere ulaşıyor

İşkur mahalleleri dolaşıp işsizlere ulaşıyor

Denizli İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları, mahalle mahalle dolaşarak işsizlere ulaşıyor. İlk olarak Gündoğdu Mahallesi Muhtarını ziyaret eden meslek danışmanları, mahallede işsiz kimsenin olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2013 Salı, 15:10

İşsizlere ulaşmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla faaliyetlerine devam eden Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş ve meslek danışmanları, mahallelere ziyaret ediyor.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanları Seyhun Deniz Demirci ve Arzu Fikir, işsizlere ulaşmak için mahalle mahalle dolaşıyor.  İlk olarak Gündoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Tezcan’ı ziyaret eden ekip, işsizleri tespit edip İşkur’a yönlendiriyor.

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Tezcan’a İşkur’un çalışmaları hakkında bilgi veren ekip, mahalledeki istihdam oranı ile ilgili bilgiler aldılar.

Mahallede işsiz kimsenin olmadığını söyleyen Gündoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Tezcan,  mahalle sakinlerinin etraftaki seralarda çalıştığını, mahallesinde işsiz olması halinde İŞKUR’ a yönlendireceğini söyledi.

Yorumlar

Fikri Yok   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 15:42

Gündoğdu Mahallesi 2009 yılında yapılan “bütünşehir” operasyonu ile kaldırılan mahallelerden. Mahallenin bir kısmı Topraklık mahallesine, bir kısmı Hacıkaplanlar mahallesine dahil oldu.

Muhtar olduğunu söyleyen kişi mahallenin fahri muhtarı olsa gerek. İŞKUR görevlileri resmiyette olmayan bir mahallede nasıl proje yürütüyorlar ayrı bir konu. Tipik yurdum manzaraları..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı