REKLAMI GEÇ

Denizli’de Yeniden Refah’ta toplu istifa

Denizli’de Yeniden Refah’ta toplu istifa

Yeniden Refah Partisi’nde (YRP) seçime günler kala toplu istifa geldi. Acıpayam Belediye meclis üyesi adayı Hilmi ORDU ve beraberinde parti üyesi arkadaşları ile istifa etti ve Ak Parti’ye geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2024 Perşembe, 18:40

İstifaya ilişkin açıklama yapan Hilmi Ordu, “Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındaydık. Kısa bir süre önce bazı nedenlerden dolayı bölgemizde birçok arkadaşla Ak Parti’den istifa ederek YRP ye geçtik. Bir süre sonra yerel seçimler startı verildi.

Ben de Yeniden Refah Partisi Acıpayam belediye meclisinde aday olarak gösterildim. İlk etapta bu bir yerel seçim olarak algıladık ama maalesef süreç ilerledikçe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürülen hizmet destanlarındaki kazanımlarımızın korunamayacağını ve Türkiye’mizin milli menfaatler temelinde büyük fedakarlıklar ile Ak Parti ve MHP tarafından kurulan Cumhur İttifakına birlik ve beraberlik adına en büyük zararı ne yazık ki YRP’nin verdiğini, bu gerçeklerle amacın CHP’nin yolunu açmak, ekmeğine yağ sürmek olduğunu gördük. Buna vicdanımız kabul etmedi.

Bu duygu ve düşüncelerle hem YRP meclis adaylığımdan hem de parti üyeliğinden istifa ediyoruz.

Tüm arkadaşlarıma aynı duyarlılıkla sandığa gidip yine yeniden Cumhur İttifakı adaylarına oy veremeye davet ediyorum” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı