REKLAMI GEÇ

Özüstü Şiir Şenliği’nin 4.sü düzenlenecek

Özüstü Şiir Şenliği’nin 4.sü düzenlenecek

Denizli’nin Kızılcabölük belde belediyesi’nin Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği ile birlikte gerçekleştirdiği geleneksel “4. Özüstü Şiir Şenliği”, 21 Aralık Cumartesi akşamı saat:19.00’da yapılacak. Şiir Şenliği’ne Denizlili şairler katılacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2013 Çarşamba, 16:56

ŞENGÜL BOZ

Kızılcabölük Belediyesi ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin birlikte organize ettiği Özüstü Şiir Şenliği’nin 4.sü yapılacak.

Şiir Şenliği ile ilgili bilgi veren Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Hz. Mevlana Anısına” gerçekleştirilecek olan “4. Özüstü Şiir Şenliği” Denizli Şairler Buluşmasını sağlayacağını belirtti.
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye genelinden şairlerin katılımını sağladıklarını ve onur konuğu olarak bir şair konuk ettiklerini açıklayan Uslu, bu kez “Denizlili Şairleri” buluşturacaklarını vurguladı.

Şiir şenliğine tüm Denizlili şair ve şiir dostlarını davet eden Uslu, “2010 yılında başlattığımız bu etkinliği, ihtiyaç olduğunda kullanılmak üzere kesilen odun kütüklerinin üst üste konulmasıyla oluşan ve bir kürsü gibi kullanılan mekanın adını şiir şenliğine verdik. Özüstü şiir Şenliği’nin 4.üncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KİMLER KATILACAK
Etkinliğe katılacak olan Denizlili şairler ise şöyle: Abdullah AKSOY, Adem ÇOBAN, Ahmet Çölgeçen, Ahmet Sarı, Ali Tuluk, Arzu Subakan Kabukçu, Baki Evkaralı, Elvan Usul, Fatma Diril, Hacı Ali Çölgeçen, Hasan Hüseyin Özgenç, Hüsamettin Tat, İsmail Şakar, Kadir Yatağan, Mehmet Dağal, Melahat Kuzu, Meral Gökkaya, Mithat Makal, Muhammet Kahraman, Muhittin Dağhan, Özlem Kayaoluk Erbil, Ramazan Efe, Ramazan Paşoğlu, Sadık Dağdeviren, Safiye Samyeli, Şerif Kutludağ ve Veli Aykar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı