REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediye Meclisi’nin tutanaklarına giren şok sözler

Acıpayam Belediye Meclisi’nin tutanaklarına giren şok sözler

Acıpayam Belediye Meclisi’ndeki tutunak krizi ve sonrasında yaşananlar, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner tarafından TBMM’ye taşınıyor. Ak Partili Meclis üyesi Sami Özen’in tutanakların eksik olduğu itirazı ile başlayan tartışmada Ak Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın, “Başbakan bana dedi ki; ‘İstediğin kadar çöp kamyonu veriyorum. Acıpayam’da istediğini yapabilirsin. Acıpayam’ı size emanet ediyorum. İhalelerde istediğinizi yapabilirsiniz” sözleri de ilçede şok etkisi yaratmıştı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2013 Cumartesi, 17:42

Acıpayam Belediye Meclisi’nin 2012 Şubat ayı toplantılarının ilk birleşiminde, Ocak ayı tutanağının oylanması sırasında AK Partili Meclis Üyesi Aytekin Sami Özen’in, meclis tutanaklarını, eksik tutulduğu gerekçesiyle kabul etmeyerek, “Herkes canının istediği gibi bazı yerleri sildirip bazı yerleri yazdıracaksa ses kaydını almamıza gerek yok” diyerek itiraz etmişti. Özen’in itiraz gerekçesi ise içki yasağı ile ilgili tartışmaların tutanağa girmemiş olmasıydı.

denizli-acipayam-belediye-sevkan-basbakan-ihalelerde-istedigini-yapabilirsin-ic

BAŞKANIN AÇIKLAMASI ÜYLERİ ŞOKE ETMİŞTİ
Aynı toplantıda Başkan Hulusi Şevkan’ın  ihalelerle ile ilgili bir soruyu cevaplandırırken, “Yüce partimin belediyesi bana araç-gereç verdi. Ankara’dan da verecekler. Başbakan dedi ki; ‘İstediğin kadar çöp kamyonu veriyorum. Acıpayam’da istediğini yapabilirsin. Acıpayam’ı size emanet ediyorum. İhalelerde istediğinizi yapabilirsiniz. Her türlü yolsuzluğu, namussuzluğu, üçkağıtçılığı yapabilirsiniz” dediği de ileri sürülüyor. İlginç olanı Başkan Şevkan’ın bu sözlerinin tutanağa geçmiş olması…

YEREL GAZETENİN SON MANŞETİ DE BU OLDU
Acıpayam’da  haftalık olarak yayınlanan Sonsöz Gazetesi, bir yıl önce attığı başlık nedeniyle kapatıldı. Meclis’te yaşanan  eksik tutanak ve Başkan Hulusi Şevkan’ın başbakan ile ilgili sözlerini ‘Başkan  gaf mı yaptı?’ başlığı ile duyuran gazetenin, daha sonra baskılar nedeniyle kapandığı ileri sürüldü.

TBMM’ye TAŞINACAK
Acıpayam Belediye Meclisi’nde yaşanan eksik tutanak ve başkan Hulusi Şevkan’ın Başbakan ile ilgili sözleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınacak. CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner’in konu ile ilgili araştırma yaptığı ve soru önergesi hazırlayarak TBMM Gündemine getireceği bildirildi.

Yorumlar

20 denizli   -  Bağlantı 7 Ekim 2013, 14:56

tutanaklara geçmiş ise dogru olabilir herşey meclis soru önergesi ile belli olur eğer doğru ise ilçe böyle ise büyükşehirlerin vay haline

izmir fatihi   -  Bağlantı 6 Ekim 2013, 16:55

hulusi beyi yakından tanıyorum. kesinlikle kinayeli söylenmiş sözlerdir bunlar. çünkü ne kadar dürüst ve adil çalıştığını tüm acıpayam halkı iyi biliyor. fazla da söz söylemeye gerek yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı