REKLAMI GEÇ

Okulun internet sitesinde kenevir fotoğrafı

Okulun internet sitesinde kenevir fotoğrafı

Acıpayam İlçesi’ne bağlı Hisar Köyü’ndeki Hisar Ortaokulu’nun internet sitesine okul idarecileri tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliğinin tanıtımının yapıldığı fotoğrafların yer aldığı sayfaya konulan esrar yapımında kullanılan kenevir bitkisi fotoğrafı, tepkiler üzerine yayından kaldırıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2013 Salı, 11:32

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Milli Eğitim Bakanlığı’nın linkinden ulaşılan Denizli’nin Acıpayam ilçesi Hisar Köyü Ortaokulu’nun internet sitesinde, “Hisar Ortaokulu Yeşili Sev Etkinliği” adı altında bölüm hazırlandı. Ayrıca siteye “Yeşili Sev Etkinliği Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin Katılımıyla Gerçekleştirilmiştir” yazıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin etkinlik kapsamında fidan dikimini gösteren fotoğrafların yer aldığı sayfaya dikkat edilmeden esrar yapımında kullanılan kenevir bitkisinin fotoğrafı konuldu. Bir süre sonra siteye girenlerin dikkatini çeken fotoğrafın dişi hint keneviri olduğu ortaya çıktı. Gelen tepkiler üzerine sitedeki fotoğraf kaldırıldı.

Hisar Ortaokulu Müdürü Ahmet Başdoğan, okullar hayat bulsun kampanyası kapsamında köyde fidan dikimi yaptıklarını belirterek, “Öğrencilerin ve öğretmenlerin fidan dikimi etkinliğini duyurmak için siteye fotoğrafları koyduk. Siteyi gönüllü bir öğretmen arkadaşımız hazırlıyor. Etkinliği duyurmak için internetten bulunan bir fotoğraf koymuş. Oda bizde kenevirin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorduk. Öğrenince hemen kaldırdık. Kasıtlı yapılan bir şey değil” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı