REKLAMI GEÇ

Stadyumda model uçaklar havalandı

Stadyumda model uçaklar havalandı

Türk Hava Kurumu Acıpayam Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Acıpayam Cumhuriyet İlkokulunda Ata Modeli uçak kursu düzenlendi. 28 kursiyerin katıldığı kursta yapılan model uçaklar, ilçe stadyumunda havalandı.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2014 Perşembe, 13:31

ŞENGÜL BOZ

Türk Hava Kurumu Acıpayam Şubesi ile halk eğitim Merkezi’nin düzenlediği ‘Ata Modeli Uçak’ Kursu sona erdi. THK Rehber Öğretmenleri Özgür Yılmaz ve Nuri Akgün’ün gözetiminde yapılan model uçakların uçuşları denetlendi.
denizli-acipayam-thk-model-ucak-ic

Model uçak kursu bitiminde Rehber Öğretmenler eşliğinde öğrenciler Acıpayam ilçe stadyumunda toplandı. Türk Hava Kurumu Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya ve Halk Eğitim Müdürü Mehmet Selçuk öğrencilerin yaptığı model uçakların uçuşlarını ilgiyle izlendi.

THK Acıpayam Şube başkanı Kaya, Model Uçak Kursuna öğrencilerin büyük ilgisi olduğunu, özenerek yaptıkları Ata model uçakların nasıl uçtuğunu denemeleri onlar için ayrı bir tecrübe kazandırdığını söyledi.

Öğrencilerde havacılık sevgisini artırmak amacıyla gerçekleştirilen kursa 28 öğrencinin katıldığını belirten Kaya, havacılığın ilk adımını model uçak yaparak atan öğrencilere, havacılık konusunda destek olup havacılığı hayat tarzı olarak benimsemelerini ve ileride meslek olarak seçmelerini istediklerini belirtti.
denizli-acipayam-thk-model-ucak-ic-1

Uçuş denemelerinden sonra, THK Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya ve Halk Eğitim Müdürü Mehmet Selcuk, Rehber Öğretmen Nuri Akgün ve Özgür Yılmaz’ a öğrencilerine yapmış oldukları özverili ve kaliteli kurstan dolayı teşekkür ederek, sertifikalarını verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı