REKLAMI GEÇ

CHP’li Özcan, AK Parti’li Şevkan’dan oy istedi

CHP’li Özcan, AK Parti’li Şevkan’dan oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, bir açılışta karşılaştığı AK Parti’nin tekrar aday gösterdiği rakibi Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan oy istedi. Esprilerin havalarda uçuştuğu rakip adayların buluşmasında CHP’li Özcan, “CHP’den Başkan seçildiğinizde sizi desteklemiş, oy vermiştim. Şimdi borcunuzu ödeyin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 17:16

Yerel seçimlerini çekişmeli geçeceği ilçelerden biri de Acıpayam… Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra AK Parti’ye geçen Hulusi Şevkan, yeni dönemde AK Parti’nin adayı. En güçlü rakibi ise Cumhuriyet Halk Parti’li İlhan Özcan.

Özcan ve Şevkan, ilçedeki bir açılışta karşılaşınca orada bulunanlar ilginç bir konuşmaya şahit oldular. Son dönemde siyaset arenasında sert tartışmalar yaşanırken, birbirlerine sarılarak sohbet eden centilmen tavrı Acıpayam halkının takdirini topladı.

“BEN SİZE OY VERMİŞTİM..”
CHP’li Özcan’ın rakibi Şevkan’dan oy istediği diyaloglar ise çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi. CHP’den Belediye Başkanı seçilen Şevkan’ın daha sonra Ak Parti’ye geçmesine göndermede bulunan Özcan, “Ben sizin belediye başkanı seçildiğiniz dönemde her türlü yardımı ve desteği verdim. Yani size oy verdim. Bana bir oy borcunuz var. Şimdi ben de adayım. Oyunuza talibim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı