REKLAMI GEÇ

Böbreğini 50 koyun, 1 tarla ve 60 bin TL’ye vermiş

Böbreğini 50 koyun, 1 tarla ve 60 bin TL’ye vermiş

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yaşayan 36 yaşındaki Bülent Hüsünbeyi, amcasının eşine 50 koyun, tarla ve 60 bin TL karşılığında böbreğini verdiğini ancak, nakil sonrası verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 30 Mart 2013 Cumartesi, 18:54

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Acıpayam İlçesi’nde oturan çoban Bülent Hüsünbeyi iddiaya göre, amcası okul kantini işletmecisi M.H’nin böbrek hastası eşi A.H’nin iyileşmesi için yardımcı olmaya karar verdi.

Antalya’da 10 ay önce yapılan ameliyatla böbreklerinden birini A.H’ye veren Bülent Hüsünbeyi, amcasının kendisine 50 koyun, tarla ve 60 bin TL için söz verdiğini ancak, bunların tutulmadığını öne sürerek Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.

Savcılık, ‘Organ ve Doku Satın Alma’ suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Bülent Hüsünbeyi, ameliyattan sonra çok mağdur olduğunu, amcasının kendisiyle hiç ilgilenmediğini savundu. Hüsünbeyi, tek isteğinin verilen sözlerin yerine getirilmesi olduğunu belirterek, bugüne kadar amcasının sadece toplam 2 bin TL’yi bankaya yatırdığını söyledi.

Amca M.H. ise, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, “Yeğenime gereken her türlü yardımı yaptım. Ama daha fazlasını istedi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı