REKLAMI GEÇ

DETGİS’ten havlu önerileri

DETGİS’ten havlu önerileri

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği(DETGİS), Dünyada 160 ülkeye ihraç edilen havludan daha fazla yararlanmanın yollarını arıyor. DETGİS konuyla ilgili slogan gibi 5 maddelik öneri listesi hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2014 Pazar, 13:10

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı İsa Dal, dünyanın tanıdığı kaliteli ‘Denizli Havlusu’ndan sıcak yaz günlerinde daha fazla yararlanılması gerektiğini ileri sürdü.

Dal DETGİS olarak, 160 ülkeye ‘Türk- Denizli Havlusu’ ihracatı yapıldığını Denizli’nin yıllık 1.6 milyar dolar olan tekstil ve konfeksiyon ihracatının büyük bölümünü oluşturan havludan dana fazla yararlanmak amacıyla hazırlanan 5 maddelik öneriler dosyası hazırladıklarını açıkladı.

İşte DETGİS’in slogan gibi 5 önerisi

DETGİS olarak sıcak yaz günlerinde kaliteli ‘Denizli Havlusu’ndan daha fazla yararlanabilmek için beş maddelik öneri hazırladıklarını ifade eden İsa Dal, önerilerini şöyle sıraladı:

Hafif nemli 30×50 cm. ebadında bir “misafir” havlusunu ensenize koyarak serinleyebilirsiniz.

Gece uyurken çok terliyorsanız, hafif gramajlı bir havlunun üzerine yatabilir, yastığınızın üzerine de ayrıca bir el havlusu serebilirsiniz. Nemi zeminine alacak olan pamuklu havlu, başınızı ve ensenizi rahatlatacaktır. Vücut ısınızı arttıran mobilyaları havlu ile örterek kullanabilirsiniz.

Havlunun 3 boyutlu bukleleri, bedeninizin temas ettiği noktada oluşturacağı hava akımı sayesinde daha az terleyecek, vücut ısınızın yükselmesini önlemiş olacaksınız. Sırtı çok terleyen bebeklerin sırtlarına ise bambu/pamuk karışımı, ya da microcotton/softleks bukle 30×30 cm. ebadında, bordürsüz natürel boyasız havlu kullanabilirsiniz.

Günümüzde kullanımı dünya çapında yaygınlaşan, çift katlı peştemal havlu ile duş sonrası hızla kurulanabilir, Bu havluyu sonrasında bukle havludan ziyade daha hızlı kurutabilirsiniz.

Yanınızda taşırken size ağırlıkta yapmayacak olan peştemal havlularda, çift katlı olanları tercih etmeniz durumunda bir tarafı ile kurulanabilir, diğer kuru kalan tarafı ile de vücudunuzu konforla sarabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı