REKLAMI GEÇ

Şehidimizi ebediyete uğurladık

Şehidimizi ebediyete uğurladık

Denizli Acıpayam’a aktı, Suriye’de şehit olan Uzman Çavuş Emin Güngör’ü ebediyete uğurladı. 10 binin üzerinde vatandaşın katıldığı törende gözyaşı sel oldu, teröre lanet yağdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2017 Pazartesi, 14:29

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı operasyonunda DAEŞ’li teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Emin Güngör için Acıpayam’da tören düzenlendi.

Gözyaşının sel olup aktığı, terörün lanetlendiği törene Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığı’na Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, CHP ve MHP İl Başkanları, belediye başkanları, askeri erkan, şehidin yakınları ve 10 binin üzerinde vatandaş katıldı.

TÖREN İLÇE MEYDANINDA DÜZENLENDİ
Yoğun kalabalığın Acıpayam Merkez Camisi’ne sığmayacağı için cenaze töreni ilçe meydanında gerçekleştirildi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı törenin çevresinde de çok sayıda polis görev yaptı.

BABA AYAKTA DURMAKTA ZORLADI
Şehidin babası Ali Güngör, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. Sandalyeye oturtulan şehit babası töreni bu şekilde takip etti. Şehit eşi, annesi ve çocukları da tören boyunca gözyaşı döktü.

CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ KILDIRDI
Şehit Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Müftü Aşık, alışılmışın dışında namaz öncesi helallik istedi.

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Şehit Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün naşı askerler tarafından omuzlara alındı. 10 binin üzerinde vatandaşın uğurladığı Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör, Acıpayam Garnizon Şehitliği’nde dualar eşliğinde son yolcululuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı