REKLAMI GEÇ

Hem şaka hem mesaj

Hem şaka hem mesaj

Acıpayamgazetesi.com’da yayınlanan “Kelekçi İlçe Oldu” başlıklı 1 nisan şakası haberi amacına ulaştı. Haberi okuyan vatandaşlar ilçe olduğuna değil en çok ilçe olunca yıllardan beri kanayan yaraları Dalaman Çayı’nın temizleneceği umuduna sevindi. Gazeteci Ramazan Alkan, “Amacım 1 Nisan şakası ile Dalaman çayına dikkat çekmekti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 15:07

Acıpayamgazetesi.com’dan ilginç bir 1 Nisan şakası geldi. Gazetenin imtiyaz sahibi Ramazan Alkan “Kelekçi ilçe oldu” başlığı ile yaptığı haberle herkesi şaşırttı. Alkan, 1 Nisan şakası yaparken, asıl amacının yıllardan beri temizlenmeyen Dalaman Çayı ile Acıpayam-Dalaman yolunun yapımını gündeme getirmek olduğu söyledi.

Şaka nedeniyle telefon trafiği yaşadığını anlatan Alkan, “1 Nisan şakasının Kelekçi halkına sevinç yaşatmasının iki nedeni vardı. Dalaman Çayı’nın ıslahı ve yıllardan beri yapılmayan Acıpayam-Dalaman Yolu’nu gündeme getirmekti. Kelekçililer en çok ilçe olurlarsa bu iki sorunlarının çözümleneceğini umut ederek sevindi ve şakaya inanmak istedi” diyerek amacına ulaştığını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı