REKLAMI GEÇ

İntihardan önce eşiyle vedalaştı

İntihardan önce eşiyle vedalaştı

Acıpayam’da anne ve babasının mezarı başında av tüfeği ile intihar eden restoran işletmecisi Erdem. A. (58) ölmeden önce eşini aradı, veda etti. Eşiyle konuşan ve “Yaşanası bir dünya değil” diyen Erdem A. eşinden üzülmemesini istedi, ardından tetiğe bastı, hayatına son verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2016 Cuma, 14:13

Acıpayam’ın Çamlık Mahallesi’nde bulanan mezarlıkta sabah erken saatlerde meydana gelen intiharın detayları ortaya çıkmaya başladı. Av tüfeği ile kendini vurarak yaşamına son veren restoran işletmecisi Erdem A.nın mezarlıkta son olarak eşini aradığı ve veda ettiği ortaya çıktı.

NE OLUR ÜZÜLME
İntihar için anne ve babasının mezarı başına gelen Erdem A. son kez eşini aradı. Eşine “Anne ve babamın mezarı başındayım. Yaşanası bir dünya değil. Bu nedenle veda ediyorum. Ne olur üzülme” dedikten sonra telefonu kapatan Erdem A. ardından av tüfeğinin tetiğine bastı ve yaşamına son verdi.

AİLESİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI
Telefonun kapanmasının ardından eşi ve yakınları mezarlığa koştu, ancak her şey için çok geçti. Eşi ve yakınları Erdem A.nın cansız bedeniyle karşılaştı. Eşi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

OĞLU MÜZİSYENDİ
İntihar ederek yaşamına son veren Erdem A.nın oğlu Deniz A. uzun süre Gün Işığı Grubu’nda solistlik yaptı. Zaman zaman Grup Yorum’a da eşlik eden, birlikte sahne alan Deniz A.nın kısa süre önce Gün Işığı Grubu’ndan ayrıldığı öğrenildi.

denizli-acipayam-babasinin-mezarinin-basina-gitti-intihar-etti-anons

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 15 Ocak 2016, 14:48

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı