REKLAMI GEÇ

Kar ve buzlanma eğitimi aksatıyor. Yeni tatil haberleri geliyor

Kar ve buzlanma eğitimi aksatıyor. Yeni tatil haberleri geliyor

Kar ve beraberinde gelen buzlanma, sabah saatlerinden itibaren yeni tatil kararlarını da getirdi. Acıpayam ve Tavas’ta bazı mahallelerde taşımalı eğitim alan öğrenciler için tatil kararı verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2019 Çarşamba, 10:49

İlçe kaymakamlıkları, bölgelerinin durumunu değerlendirmeye ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime kar molası vermeye devam ediyor.

ACIPAYAM’DA EĞİTİME KISMİ ARA
Dün gece geç saatlere kadar bir çok ilçede eğitime kar molası verilirken, sabah saatlerinden itibaren de buzlanma nedeniyle tatil kararları alındı. Sabah saatlerinde ilk tatil haberi Acıpayam’dan geldi. Acıpayam Kaymakamlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü sabah saatlerinde ilçedeki genel hava durumuna ilişkin değerlendirme yaptı.

İlçede özellikle riskli bölgelerde yoğun buzlanma tespit edilmesi üzerine Aliveren ve Mevlütler Mahallelerindeki taşımalı öğrenciler ile Aliveren İlkokulu öğrencileri için tatil kararı verildi. İki mahalledeki taşımalı öğrenciler ile Aliveren İlkokulu öğrencileri bugün tatil.

TAVAS’TA İKİ MAHALLEDE EĞİTİME ARA
Tavas’ta da ağır kış koşullarının yaşandığı, ciddi buzlanmanın görüldüğü Avdan ve Gökçeler Mahallelerindeki öğrenciler için de tatil kararı verildi. İki mahallede yaşayan öğrenciler aşırı buzlanma nedeniyle bugün okula gitmeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı