REKLAMI GEÇ

Kaymakam Şanlıer’e hoş geldiniz ziyareti

Kaymakam Şanlıer’e hoş geldiniz ziyareti

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Belediye Meclis üyeleri, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer’e hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 15:14

Denizli Vali Yardımcısı iken Acıpayam Kaymakamlığına atanan Ali Şanlıer, ilçeye giderek görevine başladı. Acıpayam Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri de Şanlıer’i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Şevkat ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şanlıer, “Acıpayam’da görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada yapılan hizmetler çok önemli ölçüde Acıpayam’ı ileriye taşımış. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetlerin gelmesi için birlikte çabalayacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz. Her yönü ile güzel bir ilçede sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Acıpayam’ın genel yapısı ve fiziki konumu ile ilgili bilgiler aktaran Şevkan ise, “Okumak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal ilçe olan Acıpayam’ımıza hoş geldiniz. Sizinle birlikte Acıpayam’ı bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı