REKLAMI GEÇ

Koronadan ölümün yaşandığı Acıpayam’da Başkan Şevkan zabıta aracından halkı uyardı

Koronadan ölümün yaşandığı Acıpayam’da Başkan Şevkan zabıta aracından halkı uyardı

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, koronavirüs nedeniyle ölümün yaşandığı ilçesinde vatandaşlara durumun ciddiyetini anlatabilmek için çabasını sürdürüyor. Dün sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve ciddi uyarılarda bulunan Başkan Şevkan, bugün de zabıta aracından anons yaptı, pazarda alışverişi bitenlerin hızla alanı terk etmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2020 Salı, 17:45

Acıpayam, dün Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı ciddi virüs tehlikesi uyarılarının ardından bugün yaşanan koronavirüs ölümü nedeniyle teyakkuza geçti.

Dün sosyal medyada yaptığı uyarıların ardından bugün sahaya çıkan Başkan Şevkan, ilçede kurulan pazaryerine gitti, zabıta aracından anons yaparak vatandaşları uyardı.

Hem pazarcı, hem de alışveriş yapan ilçe halkına seslenen Başkan Şevkan, “Pazarımız biraz kalabalıklaşmaya başladı. Lütfen alışverişini yapan tüm vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde pazar yerini terk etmeleri gerekmektedir. Pazarcı esnafımızın eldivenlerine ve maskelerine dikkat etmelerini özellikle rica ediyoruz. Hiçbir vatandaşımız ürününü kendisi almayacak, satıcı arkadaşımız poşetleyecektir. Parayı alan kişinin ayrı, ürünleri veren kişinin ayrı olmasına özellikle dikkat edin. Pazar yerimiz saat 18.00’da kapanacaktır” anonsu yaptı.

Salgın hastalığın ne yazık ki artarak devam ettiğini belirten Başkan Şevkan, “Bulaşma özelliği çok yüksek ve hızlı şekilde insandan insana geçmektedir. Hepiniz şuanda birer virüs taşıyıcısı olarak düşünülmektesiniz. Bir an önce alışverişinizi yaparak pazar yerini terk etmeniz gerekiyor” diyerek, Acıpayamlıları uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı