REKLAMI GEÇ

Kurstan çıktılar börek açtılar

Kurstan çıktılar börek açtılar

Acıpayam’ın Suçatı Mahallesi’nde açılan “Çocuk Bakımı ve Gelişimi Kursu”na katılan 17 kadın, kurs çıkışı börek açarak mahalle sakinlerine ikram ettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 13:11

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR’un ortaklaşa açtığı ‘Çocuk Bakımı ve Gelişimi Kursu’na Suçatı Mahallesi’nde ikamet eden 17 kadın katıldı.

denizli-sucati-acipayam-kurs-kadinlar-ic-2
Kursta, çocukların beslenmesinden, gelişimine kadar birçok konuda eğitim alan kadınlar, sağlıklı bebekler yetiştirmek amacıyla eğitim aldı. 3 ay devam edecek olan kurs sonunda “Çocuk Bakımı ve Gelişimi” sertifikası alacak olan kadınlar, hem meslek edinecek hem de kendi çocuklarını daha iyi yetiştirebilmek amacıyla kursa katıldıklarını belirttiler.

EL BECERİLERİNİ DE GELİŞTİRDİLER
Kursa katılan 17 kadın, tahta kaşıktan bebek, çeşitli atık malzemelerden süs eşyaları yapma gibi eğitimlerde de aldı. Çocuklarının oyuncaklarına sağılıklı ve doğal malzemelerden yaptıkları oyuncaklarla oynayarak yetişmesini isteyen kadınlar, el becerilerini geliştirmek amacıyla börek günü etkinliği de düzenlediler.

denizli-sucati-acipayam-kurs-kadinlar-ic-1
Kurs aldıkları okulun bahçesinde yufka açıp börek yapan kursiyerler, hem börek hayrı yaptılar hem de hem mahalle sakinlerini bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı