REKLAMI GEÇ

İlçelerine 2 bronz madalya kazandırdılar

İlçelerine 2 bronz madalya kazandırdılar

Denizli’de özel bir eğitim kurumunun düzenlediği Matematik Yarışması’na katılan 80 okul 1363 öğrenci arasından dereceğe giren Acıpayam Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, ilçelerine 2 bronz madalya kazındırdı.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2013 Cuma, 12:17

Özel bir eğitim kurumunun Denizli’de düzenlediği Geleneksel Matematik yarışmasında, dereceğe giren Acıpayam Atatürk İlkokul ve Orta Okulu öğrencileri, kaymakam Uğur Kalkar’ı ziyaret etti.

Denizli’de düzenlenen ve 80 okuldan 1363 öğrencinin katıldığı matematik yarışmasında, Acıpayam Atatürk İlkokul ve Ortaokulu 4. sınıf öğrencilerinden Seymen Çetinöz, Utku Şevkan, Miray Bağlan ile 5. sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Elmalı, dereceye girdi. 2 bronz madalya ile birlikte ilçelerine dönen öğrenciler soluğu, Kaymakam Uğur Kalkar’ın makamında aldı.

Matematik Yarışmasında dereceğe giren öğrenciler, Acıpayam ilçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Çoban, Müdür Yardımcısı Şaban Kan, sınıf öğretmeni Kadir Can ve matematik öğretmeni Mehmet Dağlıalioğlu ile birlikte Kaymakam Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Uğur Kalkar, ”Bu başarı ilçemizdeki diğer öğrencilere de örnek teşkil etmeli. Öğrencileri yarışmaya hazırlayan öğretmenleri , okul yönetimini ve yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ediyor ve
başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı