REKLAMI GEÇ

Minik öğrencilerden Sevgi Eli’ne destek

Minik öğrencilerden Sevgi Eli’ne destek

Kardelen İlkokulu öğrencileri, kullanmadıkları eşya ve oyuncaklarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarına dağıtılmak üzere Denizli Belediyesi Sevgi Eli’ne bağışladı.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2013 Cumartesi, 10:34

Hayırseverlerin bağışlarını, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli’ne en anlamlı desteklerden biri de Kardelen İlkokulu öğrencilerinden geldi. Anaokulu öğrencileri, okul müdürü Nermin Er, Feyza Tola ve öğretmenleriyle ziyaret ettikleri Sevgi Eli Mağazası’nda kullanmadıkları eşyaları görevlilere teslim etti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan da, öğretmen ve öğrencileri Sevgi Eli’ni gezdirdi.

Başkan Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Sevgi Eli’ne en anlamlı ziyareti ve desteği minik öğrencilerin verdiğini kaydederek, ‘Bugün burada Kardelen İlkokulu’nu ağırlıyoruz. Sevgi Eli kurulduğu günden bugüne birçok hayırseverin yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
denizli-minikler-den-sevgi-evi-ne-destek-ic

Kardelen İlkokulu Müdürü Nermin Er, okul olarak çocuklara öncelikli olarak manevi duyguları öğrettiklerini belirterek, “Bu manevi duyguları verirken de yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olmak gerektiğini çocuklara göstermek istedik. Okul olarak Sevgi Eli’ne kurulduğundan bugüne birçok kez yardım için öğrencilerimizle geldik. Her yıl yeni gelen çocuklarımız öncelikli olarak buraya gelip paylaşma duygusunu öğreniyor” dedi.

Daha sonra çocuklar, yanlarında getirdikleri oyuncak ve eşyalarını bağışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı