REKLAMI GEÇ

Muhalefet salonu terk etti

Muhalefet salonu terk etti

Acıpayam Belediye Meclisi’nin Aralık dönemi toplantısına muhalefetin protestosu damga vurdu. Toplantıya zamanında gelen CHP ve İYİ Partili üyeler, Başkan Hulusi Şevkan ve AK Partili üyelerin geç kalması üzerine salonu terk etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2019 Cumartesi, 11:48

Acıpayam Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı muhalefetin protestosuna sahne oldu. Saat 15.00’de başlayacağı duyurulan Acıpayam Belediye Meclisi’nin 2019 dönemi son toplantısı için muhalefet zamanında geldi.

CHP ve İYİ Partili belediye meclis üyeleri salondaki yerlerini alırken, saat 15.00’i geçmesine rağmen Başkan Hulusi Şevkan ve AK Partili meclis üyeleri gelmedi.

Yaşanan duruma muhalefetten sert tepki geldi. Toplantılara sürekli zamanından önce geldiklerini belirten CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri, Başkan Şevkan ve AK Partili üyelerin gecikmeyi alışkanlık haline getirdiğini ifade etti.

Meclis üyeleri, “Burası ciddi bir yer. Herkes ciddiyetle davranmalıdır” diyerek, meclis salonunu terk etti.

AK Partili üyeler yaklaşık 20 dakika gecikmeyle salona gelmeye başladı. Başkan Şevkan’ın da katılmasıyla Acıpayam Belediye Meclisi’nin 2019 yılının son toplantısı muhalefetsiz başladı.

Tarla satışları olan tek gündem maddesini görüşen Acıpayam Belediye Meclisi, 2019’un son toplantısını muhalefetsiz tamamladı.
Kaynak: (Acipayamgazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı