REKLAMI GEÇ

Nice Yıllara….

26 Mayıs tarihi itibariyle Türkiye Partisi 1. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Bu kutlama 81 ilde aynı gün gerçekleştirildi. Haliyle, siyasetin hayli kızıştığı, AKP’nin eskisi kadar rahat olmayıp, hırçınlaştığı; CHP’nin ise zoraki süvari değiştirmesinin yaşandığı bir ortamda yapılan bu kutlamalar, bizim ulusal televizyonlarımızda küçük bir detay olarak bile verilmedi. Yandaş medya bile değinmedi. Gerçi onlar, Kılıçdaroğlu ile ivme kazanan solun ve canlarına ot tıkayacak olan 2011…

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2010 Cumartesi, 16:20

26 Mayıs tarihi itibariyle Türkiye Partisi 1. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Bu kutlama 81 ilde aynı gün gerçekleştirildi. Haliyle, siyasetin hayli kızıştığı, AKP’nin eskisi kadar rahat olmayıp, hırçınlaştığı; CHP’nin ise zoraki süvari değiştirmesinin yaşandığı bir ortamda yapılan bu kutlamalar, bizim ulusal televizyonlarımızda küçük bir detay olarak bile verilmedi.

Yandaş medya bile değinmedi.
Gerçi onlar, Kılıçdaroğlu ile ivme kazanan solun ve canlarına ot tıkayacak olan 2011 seçimlerinin telaşına girdikleri için vermediler. Veremediler. Çünkü sularının ısındığının farkına vardılar.

Peki diğer ulusal kanallar niye vermediler dersiniz?
Kanımca, onlar da AKPlilerden geri kalmayarak, Kılıçdaroğlu sarhoşluğu içinde olduklarından vermediler.
Anlayacağınız, basın ve ulusal medya tarafsızlığında sınıfta kaldığı gibi, benim kanımca “aç” kaldılar. Kendilerine doyurucu fikir verebilecek bir devlet adamının kurduğu partinin 1. Yıl dönümünde bile yanında olamadılar.

İlimiz Denizli’de Türkiye Partisi’ni; Türkiye genelinde kuran ilk il başkanı olma vasfını kendisinde bulunduran değerli siyasetçi İmdat Aday kurdu. Aradan geçen zaman zarfında siyasetin getirdiği bazı aksilikleri saymazsak, sağlam bir teşkilat kurarak Denizli’yi kucaklama derdine düştü.
Türkiye Partisi Denizli İl Teşkilatı, bazı ilçelerimizde sağlam teşkilat kurma çabası içersinde müracaat edenleri bile, araştırdıktan sonra kabul etmedi. Çünkü parti parti dolaşan insanlardan hayır gelmeyeceğini bilen Başkan Aday, ince eleyip sık dokumaya kalkınca da, aksilikler hep Türkiye Partisi’ni buldu. Bunun yanında İl ve Merkez ilçe başta olmak üzere aksayan yönler takviye veya tasviye edildi.

Bir işe sıfırdan başlamak kolay değildir. Maddi yönü kadar manevi yönü de önemlidir. Çünkü yanınızda kimse olmaz, kimse elini cebine atmaz; kimse size cesaret ve güç vermek için iki kelime konuşmaz; sohbetlerde “bunlardan bir şey olmaz” diye de konuşur..
İşte, 24 saatte Türk siyasetinde çok şeylerin değiştiği bir ortamda; Türkiye Partisi’ni bir avuç arkadaşı ile birlikte kuran İmdat Aday, iyi ve kötü bir yılı geride bırakarak, artık yaşını başını aldı.

İlimizin güzide bir merkezinde yemekli olarak yapılan birinci yıl kutlama törenlerinde Türkiye Partisi yöneticileri, üyeleri ve üyelerinin beraberinde getirdiği sempatizanlarla birlikte 500’e yakın insan hem gönüllerinceeğlendi. Hem de, telefon aracılığı ile Türkiye Partisi Denizli teşkilatlarına seslenen Genel Başkan Abdullatif Şener’in olumlu mesajları ile moral buldular.

Değer verdiğim, ama bir türlü tanışma imkanı bulamadığım Sayın Şener’in, mütevazi ve içten seslenişi bile, kendisini diğer siyasi parti liderlerinden ayırırken;”Geleceğin Türkiye’sini birlikte kuracağız” demesi, dava arkadaşlarına büyük moral oldu…

Yani, bir yıl gibi kısa sürede Türkiye genelinde kadrolaşan, siyasetin odak noktalarında can alıcı mesajları ile insanları doyuran Türkiye Partisi’ni ve onun yöneticilerini kutluyorum.
Onlar; hiçbir ikbal beklemeden girdikleri bu yolda, belki de önümüzdeki seçimlerde baraj altında kalacaklarını bilseler de, yollarına emin adımlarla devam ediyorlar.
Tebrikler Genel Başkan Abdullatif Şener…
Tebrikler MKYK Üyesi “yorulmayan bayan” SemaBatırberk….
Tebrikler Türkiye Partisi’ni ilimizde var eden il Başkanı imdat Aday….
Tebrikler hepinize…
Allah yolunuzu açık etsin…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı