REKLAMI GEÇ

Şehit Güngör’ün baba ocağında yas var

Şehit Güngör’ün baba ocağında yas var

Süriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab’da DEAŞ’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş 40 yaşındaki Emin Güngör’ün acı haberi, memleketi Acıpayam’daki baba ocağına ulaştı. Yaşlı anne-baba acı habere dayanamadı, hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2017 Pazar, 10:45

Uzman çavuş Emin Güngör’ün şehit olduğu haberini, Acıpayam’ın Güney Mahallesi’nde yaşayan anne ve babasına Kaymakam Ali Şanlıer ile Acıpayam İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül verdi.

Bir süre önce kalp ameliyatı olan baba 82 yaşındaki Ali Güngör ve anne 76 yaşındaki Menendi Güngör, acı haberi alınca fenalaştı. Hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Güngör çifti, ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şehit uzman çavuş Emin Güngör’ün aynı mahallede oturan eşi Ayşe Güngör ve 3 çocuğuna ise haberi, Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli psikolog verdi. Şehidin evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

Şehit Emin Güngör’ün Çanakkale Gelibolu 18. Mekanize Tugayı’ndan El-Bab’a görevli gittiği belirtildi.

Yorumlar

Mehmet Sulayıcı   -  Bağlantı 12 Şubat 2017, 23:20

Bu kadar çok şehit verdik. Türk ordusu bir daha çıkmamak üzere Elbab’a Türk bayrağını dikip 82 nci vilayet yapmamız gerekir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı