REKLAMI GEÇ

Sevimli hırsız kedilerin mamasını böyle çaldı

Sevimli hırsız kedilerin mamasını böyle çaldı

Acıpayam’da bir apartmanın önüne kediler için koydukları mamaların kabıyla birlikte sürekli kaybolmasının nedenini merak edip güvenlik kameralarını inceleyen apartman sakinleri, mamaların her seferinde aynı köpek tarafından götürüldüğünü görünce şaşkına uğradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2021 Salı, 14:50

Acıpayam’ın Çamlık Mahallesi Huzur Bulvarı üzerinde bulunan Gül Apartmanı’nda yaşanan olay görenlerin yüzünü gülümsetti. Apartman sakinleri sokak kedileri için apartmanın önüne mama dolu kap koyuyordu. Ancak mamalar her seferinde ortadan kaybolmaya baladı. Mamaların nereye gittiğini merak eden apartman sakinleri kabın bulunduğu yeri gören güvenlik kameralarını incelediğinde beklemedikleri bir görüntü ile karşılaştı. Kedilerin için konulan mamaları, her seferinde aynı sokak köpeğinin alıp götürdüğü gören vatandaşlar şaşkına uğradı.

İZLEYİNCE ÇOK ŞAŞIRDIK
Apartman sakinlerinden Özge Özgen, görüntüleri izlediklerinde çok şaşırdıklarını ifade ederek, “Biz sokakta yaşayan kediler için apartmanımızın önüne mama dolu kap koyuyorduk ama kap her seferinde ortadan kayboluyordu. Kabın nereye gittiğini merak edip güvenlik kameralarını inceledik. Meğer mamaları bir sokak köpeği alıp götürüyormuş. Yaramaz köpek hepimizi gülümsetti. Bundan sonra kedilerin mamalarının yanına yaramaz köpek için de mama bırakacağız belki o zaman kedilerin mamaların götürmeyi bırakır” dedi.

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 30 Mart 2021, 15:23

O da kendi yavrularına götürüyordur belki 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı