REKLAMI GEÇ

Şevkan: 2016’da daha üretken olacağız

Şevkan: 2016’da daha üretken olacağız

Acıpayam Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu, meclisteki görüşmenin ardından kabul edildi. Üyelere teşekkür eden Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2016’nın daha üretken bir yıl olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2016 Cuma, 09:20

Meclis Başkan Vekili Halil Pekdemir’in başkanlığında yapılan toplantıda, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2015 yılı faaliyet raporunu slayt eşliğinde sundu. Şevkan, üyelerin yönelttiği soruları da yanıtladı.

Faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Şevkan, “Sizden aldığımız gönül oyları ile bizler daha çok çalışacağız. Ayrıca bu çalışmalarımızın mimarı olan, dışarıda çalışan taşerondaki emekçi arkadaşlarıma ve belediye personelime yürekten teşekkür ediyorum. Meclisimizin ve komisyonlarımızın aldığı kararlar ile faaliyet raporundaki işlemlerimizi yaptık. Gerçekten halkımızın hizmetini hep beraber yerine getirmeye çalışıyoruz. 2016 daha üretken bir yıl olacak. En karamsar bakan arkadaşımızdan, en net bakan arkadaşımıza kadar hiç birinizin emeği boşa gitmeyecek. 2015 yılı içinde yaptığımız çalışmaları 2016 yılında 2.5 katına çıkarmak için daha fazla çalışacağız’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı