REKLAMI GEÇ

Şevkan: En iyi hizmeti sunacağız

Şevkan: En iyi hizmeti sunacağız

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam merkez ve mahallelerine en iyi hizmeti sunmanın çabası içinde olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2016 Pazartesi, 10:18

Acıpayam Belediyesi kademe istasyonuna giden Başkan Hulusi Şevkan, Fen İşleri müdürlüğü’nde çalışan personelle bir süre sohbet etti. İlçe merkezi ve mahalllerde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şevkan, “Sizler ekibimizin en önemli parçalarısınız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz, sizlere güveniyoruz. İşimizi en iyi şekilde yaparak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti beraberce sunacağız. Çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar diliyorum” dedi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Grup Amirliği’ni de ziyaret eden Şevkan, “Allah kimseye yangın, sel, deprem gibi büyük acılar göstermesin. İnsan hayatında saniyelerin bile önemi çok büyük. Bu konuda aldığınız eğitimler çok önemli, kendinizi de her zaman yenilemelisiniz. İtfaiye müdürlüğümüze ve personelimize bugüne kadar gösterdikleri gayret ve çabalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızın da kazasız, belasız başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı