REKLAMI GEÇ

Tahta sandalyede, gerçek aşk

Tahta sandalyede, gerçek aşk

Acıpayam’ın Yolçatı mahallesinde oturan 84 yaşındaki İsmail Yavru, ayağı kırıldığı için dışarıya çıkamayan 81 yaşındaki 60 yıllık eşine tahtadan tekerlekli sandalye yaptı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2014 Perşembe, 11:45

Acıpayam’a bağlı Yolçatı Mahallesinde 60 yıllık evli çiftin uyumu görenleri imrendiriyor.

Acıpayamgazetesi.com’dan Ramazan Alkan’ın haberine göre; 81 yaşındaki Arife Yavru, geçtiğimiz aylarda evlerinin önündeki merdivenden düşünce kalçasını kırdı. Yaştan ötürü iyileşme süreci uzun süren Arife Nine, ev işlerini yapamaz hale gelip evde sıkılınca imdadına 60 yıllık eşi 84 yaşındaki İsmail Yavru yetişti.

Daha önce mısır tarlasındaki domuzları kaçırmak için yaptığı düzenekle haber olan İsmail dede bu kez, eşi için yaptığı fedakarlıkla Acıpayam-ömürlük-aş2gündeme geldi. İsmail dede, eşinin bazı işlerini daha kolay görebilmesi ve zaman zaman dışarıya çıkabilmesi için evdeki tahta sandalyelerden birini tekerlekli sandalyeye dönüştürdü.

Alkan’a konuşan İsmail Dede, “Eşim evin merdiveninden inerken düştü. Ayağı kalça kısmından kırıldı. Doktora gittik ve alçıya alındı. Belli aralıklarla doktora gidip geliyoruz. Ancak eşim sürekli yatmak zorunda kaldığı için canı sıkılıyor. Bende eskiden marangozlukta yaptığım için evde bulunan tahta sandalyeye bazı eklemeler yaparak yürür hale getirdim. Eşimin canı sıkılmasın diye arada bir bindirip gezdiriyorum” dedi.

Yorumlar

Seyirci seyirci   -  Bağlantı 2 Ekim 2014, 16:40

GEnçler

Aşk nasıl olurmuş görün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı