REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Acıpayam’da diploma dağıttı

Vali Karahan Acıpayam’da diploma dağıttı

Denizli Valisi Hasan Karahan Acıpayam’ın Alçı Mahallesi’ndeki İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin diplomalarını dağıttı. Vali Karahan daha sonra Serinhisar’a geçerek yetkililerden ilçe hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2019 Perşembe, 12:17

Denizli Valisi Hasan Karahan ilçe gezilerini sürdürüyor. Vali Karahan son olarak Acıpayam ve Serinhisar ilçelerini ziyaret etti ve yetkililerinden ilçeler hakkında bilgi aldı. Ayrıca vali Hasan Karahan ilk durağı Acıpayam’da Alçı Mahallesi’ndeki ilk ve ortaokulda düzenlenen törende öğrencilerin temsili diplomalarını verdi.

Törenin ardından sınıfları gezen Karahan, öğrencilerle yakından ilgilendi. Okulun yapımında katkısı bulunan Hayırseverler Latif Caner ve Fatih Demirhan’a da teşekkür belgesi verdi.

Serinhisar ziyareti
Acıpayam İlçesi Alcı Mahallesi İlk ve Ortaokulu mezuniyet töreninin ardından Serinhisar İlçesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, önce Serinhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Oğuz Şenlik’ten ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karaha. Daha sonra Serinhisar Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’den de belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı