REKLAMI GEÇ

VARLIĞI BİR DERT, YOKLUĞU YARA

VARLIĞI BİR DERT, YOKLUĞU YARA

Pek çok bölgede vatandaşlar baz istasyonu istemedikleri için eylem yaparken Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Bademli köyü sakinleri baz istasyonu olmadığı için cep telefonlarını kullanamamaktan şikayet ediyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2010 Çarşamba, 16:21

Bademli Köyü Muhtarı Ahmet Akın, ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki köylerinde herkesin cep telefonu olduğunu ancak baz istasyonu bulunmadığı için bunları kullanamadıklarını söyledi.

Cep telefonlarını ancak başka bir yere gittiklerinde veya yüksek kesimlere çıktıklarında kullanabildiklerini ifade eden Akın, şunları kaydetti:

‘Köyümüz dört dağın arasındaki vadide olduğu için cep telefonlarıyla görüşemiyoruz. Bu da bizde sıkıntı yaratıyor. Köyümüzün nüfusu 232, artık herkesin cep telefonu var. Baz istasyonu kurulması için ilgili şirkete müracaat ettik ancak nüfusumuzun az olması gündeme geldi. Bölgede tekrar inceleme yapılacağı söylendi, hala bekliyoruz. Cep telefonuyla görüşme yapmak için, hatta arayan olmuş mu diye mesajla bildirim alabilmek için telefonların sinyal aldığı yamaca çıkıp beklemek zorunda kalıyoruz.’

Televizyonlarda her gün cep telefonu operatörü reklamlarını izlediklerini ama köylerinde cep telefonuyla iletişim kuramadıklarını belirten köylülerden Erdoğan Arnaz ve Ahmet Argüden de bu durumdan rahatsız olduklarını belirterek, konuya en kısa zamanda çözüm bulunmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı