REKLAMI GEÇ

Yeşilyuvalılar kardeşlik gününde buluştu

Yeşilyuvalılar kardeşlik gününde buluştu

Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi’nde, ‘Kardeşlik ve Ahilik Buluşması’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğin gelecek yıllarda ağustos ayının ilk pazar günü yapılması kararlaştırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 17:12

Acıpayam Belediyesi’nce düzenlenen ve Yeşilyuva Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğin ilkine Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Nigari Sarı ve vatandaşlar katıldı. Kardeşlik ve Ahilik Buluşması’nda, birlik-beraberlik vurgusu yapılırken, Birinci Dünya Savaşı, Kıbrıs ve Kore savaşlarında ve 1980 sonrası şehit düşenler için dua edildi.

Yeşilyuvalılardan birlik ve kardeşlik konusunda çok şey öğrendiklerini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Yeşilyuva mahallemizi yürekten kutluyorum. Yeşilyuvamız da ne zaman bir güzellik görsek bu bizleri mutlu ediyor. Bizler de belediye olarak mahallemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakın zamanda tüm mahallelerimizde başlatacağımız mahalle toplantılarımızda Yeşilyuva mahallemize de gelerek mahallemizin sorunlarını masaya yatıracağız. Burada ne yapılması gerekiyorsa Yeşilyuvalı kardeşlerimiz ile yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı