REKLAMI GEÇ

Zolan’ın ilk ziyareti Acıpayam’a

Zolan’ın ilk ziyareti Acıpayam’a

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart seçimlerinin ardından ilk ziyaretini Acıpayam’a gerçekleştirdi. Zolan, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ile görüşerek, ilçe sorunları hakkında bilgi aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 16:48

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile Acıpayam Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Kaymakam Uğur Kalkar’ı ziyaret etti.

denizli-acipayam-zolan-ziyaret-ic

Kaymakam Uğur kalkar ile bir süre görüşen Başkan Zolan, ilçe sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Büyükşehir Belediye başkanı olarak ilk ziyaretlerini Acıpayam’a gerçekleştirdiklerini söyleyen Zolan,’’ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk ziyaretimizi Acıpayam’a gerçekleştiriyoruz. Acıpayam’da, Kaymakamlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Bütün gayemiz her ilçemize en güzel hizmeti sunmaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uğur Kalkar, “Acıpayam çizgisini her geçen gün yukarıya doğru çıkaran bir ilçe. Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı çalışmalarla ilçemizin daha da iyi seviyelere geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı