REKLAMI GEÇ

AK Parti: Babadağ’da halk hizmeti özledi

AK Parti: Babadağ’da halk hizmeti özledi

AK Parti Babadağ İlçe Belediye Başkan adayları oldukça iddialı. “Babadağ halkı hizmeti özledi” sloganı ile yola çıkan aday adayları, iktidarın avantajını kullanacak

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2014 Salı, 15:56

ŞENGÜL BOZ
AK Parti Denizli’nin Babadağ İlçesinde 4 isimle yola çıktı. AK Parti eski ilçe başkanı Salim Demirezen, heyelan nedeniyle Denizli’ye taşınan Gündoğdu Mahalle Muhtarı Fikrettin Saygın, Demirciler Köyü Muhtarı Ahmet Zolan ile tekstilci Fuat Üstündağ’ın adaylık için yarışıyor.
AK Parti Babadağ Belediye Başkan aday adayları projeleri ve neden belediye başkanlığına talip olduklarını, ilçenin sorunlarını şu sözlerle dile getirdiler:
denizli-babadag-aday-adayi-salim-demirezen

“BABADAĞ HALKI HİZMETİ ÖZLEDİ”
AK Parti Babadağ Belediye Başkan Aday Adayı Salim Demirezen, Babadağ’da ticaret ile uğraşıyor. Doğma Büyüme Babadağlı olduğunu vurgulayan Demirezen, “Babadağ’ın tüm sorunlarını biliyorum. Tüm köylerini adım adım bilen biriyim. Denizli’nin tüm ilçelerinde beldelerinde değişim yaşanırken Babadağ’da ise geriye, eksiye doğru değişim yaşanıyor. Göç ve konut sorunu önemli sorunlarımızın başında geliyor. Göç, ekonomimizi olumsuz etkiledi. Yeni yerleşim alanlarının açılması gerekiyor. Badadağ’ın arazi yapısı malum. Ama günümüzde denizin altında bir marmaray yapılabiliyorsa, Babadağ’da da dağlık alanda konut yapılabilir. Heyelan önlenebilir” dedi.
Bu sorunlara yönelik projelerinin hazır olduğunu ancak adaylığı kesinleşmediği için paylaşmak istemediğini söyleyen Demirezen, “Biz dört aday adayıyız. Parti genel merkezimiz hangimize teveccüh gösterirse göstersin açık ara farkla Babadağ belediyesini alacağımızdan eminim. Çünkü Babadağ hizmete özledi. Büyükşehirin katkıları ve Babadağ’ın eniştesi olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Babadağlı Milletvekili Mehmet Yüksel’in destekleriyle ilçemiz farklı bir yer olacak” diye konuştu.
denizli-babadag-aday-adayi-fikretdin-saygin

“MAHALLESİ TAŞININCA BELEDİYEYE TALİP OLDU”
Babadağ’ın heyelan nedeniyle Denizli’nin Göveçlik Mahallesi’ne yapılan TOKİ konutlarına taşınan Gündoğdu Mahalle Muhtarı, AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu.
15 yıl muhtarlık yaptığı Gündoğdu Mahallesi’nin muhtarlığını yürüten Fikretdin Saygın, “1958 yılında Babadağ’da doğdum. Tekstilcilik ile uğraştım, fason işler yaptım. Gündoğdu Mahallesi’nin 3 dönem üst üste muhtarlığını yaptık. Gündoğdu Mahallesinde, meydana gelen heyelan nedeniyle 4 üniversiteden hocalar incelemelerde bulundu. Ve boşaltılması için karar verildi. Gündoğdu Mahallesi’nde 408 konut Denizli’ye taşındı. Yaklaşık bin kişinin taşınmasından dolayı Babadağ büyük yara aldı. Şimdi mahallemde 484 konut kaldı. Gündoğdu mahallesi viran durumda, bunu kurtarmak için belediye başkanlığına talip oldum. Burası ile ilgili projelerim var. Gündoğdu Mahallesi’ni, ilçenin en cazip mekanı haline getireceğim” dedi.
“Benim avantajım üç dönemdir muhtar olmam” diyen Saygın, “Babadağ’da bir şey olacaksa bunu AK parti yapar. O nedenle, AK Parti’nin açıklayacağı isim önemli” diye konuştu.
denizli-babadag-aday-adayi-ahmet-zorlu

“AYNI HATA YAPILMASIN”
Demirli Köy Muhtarı Ahmet Zorlu, AK Parti’den Babadağ Belediye Başkan aday adayı. Uzun yıllar Babadağ ve Denizli’de uzun yıllar tekstilcilikle uğraştıktan sonra 2009 yerel seçimlerinde Demirli Köy muhtarlığına seçilen Ahmet Zorlu, AK Parti’nin Babadağ Belediyesini almak istiyorsa başarılı ve çalışkan bir adayı belirlemesi gerektiğini vurgulayarak, “5 yıllık muhtarlık dönemimde yaptığım çalışmalar ortada. Köyde nelerin yapılabileceğini, ispatladığımı sanıyorum” dedi.
Büyükşehir Yasası’nın kendisi için bir avantaj olduğunu söyleyen Zorlu, “Büyükşehir Yasası ile köyler Babadağ’ın mahallesi oldu. Bu da yerel seçimlerde etkili olacaktır. Benim için bu bir avantaj. Çünkü beni yalnızca Demirli köyü değil, yakın köyler de tanır ve hizmetlerimi bilir” diye konuştu.
denizli-babadag-aday-adayi-fuat-ustundag

TEKSTİLCİ FUAT ÜSTÜNDAĞ, HİZMETE TALİP
Tekstilci Fuat Üstündağ, “Belediye başkanlığına değil,Babadağ’a ve Babadağlılara hizmete talibim” diyerek yola çıktığını belirtti. 1974 Babadağ doğumlu olan Üstündağ, “Babadağ’ın sorunlarını biliyorum. Bu sorunlara yönelik projelerimiz de hazır. Babadağlıları refah içinde yaşatmak için belediye başkanlığına aday oldum” dedi.
Fuat Üstündağ, 2004 -2009 yıllarında da ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Yorumlar

metin şahin   -  Bağlantı 14 Ocak 2014, 17:15

BEN denizli eski İL hukuk işleri mü
r
ü metin ŞAHİN.Hepinize ıspartadan selam.İYİ SEÇİM YAPACAGINIZA İNANIYORUm.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı