REKLAMI GEÇ

Babadağ’a 11 bin fidan dikilecek

Babadağ’a 11 bin fidan dikilecek

Babadağ Belediyesi “Kotunda İyilik Var” kampanyası kapsamında işbirliği içinde yeşil seferberliği başlatıyor. 11 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlikte, 11 bin fidan toprakla buluşturulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 12:42

Babadağ Belediyesi, “Kotunda İyilik Var” sloganı ile Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD), Orman Genel Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, TEMA ve Forum Çamlık ortaklığında fidan dikim etkinliğine hazırlanıyor.

TARİH DE ANLAMLI
Babadağ’da gerçekleştirilecek hatıra ormanına fidan dikim etkinliği 11 Kasım Pazartesi günü, saat 11’i 11 geçe başlatılacak. Organizasyon ile 11 bin fidan dikilecek, Babadağ’ın gelecekte daha yeşil ve daha temiz havalı olması sağlanacak.

Fidan dikme etkinliği ile ilgili bilgi veren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, tüm Denizlili ve Babadalı vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Atlı, “Böyle bir projenin ortağı olmaktan çok mutluyuz, toplanan fidanları Babadağ’ın yeşiline katarak geleceğe nefes olacağız. Bizler ormanları rant alanı olarak değil, nefes deposu olarak görüyoruz ve nefes depolarımız arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Babadağ daha da yeşil olacak, gelecek nesillere nefes olacak. Projede emeği olan tüm ortaklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı