REKLAMI GEÇ

Babadağ’a Murat Kumral sözü: Çözülmeyen sorun kalmayacak

Babadağ’a Murat Kumral sözü: Çözülmeyen sorun kalmayacak

Cumhur İttifakı AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Kelleci Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluşan Kumral, kendi dönemlerinde Babadağ’da çözülmeyen sorun kalmayacağının sözünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2024 Cuma, 13:35

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçede yaşayan her bir vatandaşla bire bir görüşerek sorun ve taleplerini dinliyor. İlçede yıllanmış sorunların olduğunu belirten vatandaşlar, “Çözerse Murat Başkan çözer, yaparsa Murat Başkan yapar” diyor.

BABADAĞ’A BİRBİRİNDEN ÖZEL PROJELER
Babadağ’ın halihazırdaki sorun ve ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini belirten AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, hayalindeki Babadağ’ın çok daha farklı bir konumda olduğunu ifade etti. Babadağ’da yaşayan binlerce hemşehrisi ile ortak noktalarının bu hayaller olduğunu vurgulayan Kumral, bu amaçla birbirinden özel projeler hazırladıklarının ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da destekleriyle her bir projeyi tek tek hayata geçireceklerinin altını çizdi.

KELLECİ’NIN TALEPLERİ KARŞILIK BULUYOR
Kelleci’nin ilçenin büyük mahallelerinden biri olduğunu ve artık göç vermeyip, kendi kendine yeter konuma geldiğini anlatan Başkan Adayı Murat Kumral, ilçe merkezi ile Kelleci, Bekirler ve Mollaahmet bölgesinde yaşanan imar probleminin hızla çözüleceğini söyledi.

Her mahalle için ayrı ayrı projeler hazırlandığını dile getiren Başkan Adayı Murat Kumral, Kelleci için de yeni projelerin müjdesini verdi. Bu kapsamda Kelleci Eski Müsella Mevkii’ne çok amaçlı sosyal tesis yapılacağını ve Topantaş Mevkii’nde belediyeye ait arazinin sosyal amaçlı kullanılacağını belirten Kumral, mahalle için tekstil ürünleri için özel yükleme noktası ile bin tonluk içme suyu deposu projelerinin hazırlandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı