REKLAMI GEÇ

Babadağ’da kuşlar için ağaçlara elma astılar

Babadağ’da kuşlar için ağaçlara elma astılar

Pazarda satılmayan elmaları toplayan Babadağlı gençler, kışın çetin geçtiği ilçede aç kalan hayvanlar için kuru ağaç dallarına astı. Gençlerin bu hareketi, kar altında yem bulmakta zorlanan kuşlar için umut oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2021 Çarşamba, 14:34

Hava sıcaklıklarının eksilere düştüğü kentte dondurucu soğuklardan doğal yaşam da olumsuz etkileniyor. Doğada yaşayan canlılar zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çekiyor. Denizli kent genelinde sokak hayvanları ve doğal yaşama yardım eden kişilerin görüntüleri yürek ısıtıyor.

ELMALARI PAZARDAN TOPLADILAR
Babadağ’da yaşayan gençler, dondurucu havada yiyecek bulamayan kuşlar için bir araya geldi. İlçe pazarında satılmayan elmaları alan gençler, ilçenin farklı yerlerinde kuşlar için ağaçlara astı.

AĞAÇ DALLARINA İPLE BAĞLADILAR
Soğuk havada kuşların karnını doyurmak için arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini dile getiren Ali Kayalı, “Sevimli kuşlar için bu soğuk havada bir şey yapmak istedik. İlçemizdeki pazarda satılmayan elmaları alarak ilçe merkezindeki ve dağlık alandaki ağaçların dallarını iple bağladık. Sokak hayvanlarının karnının doyması için bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Umarım diğer insanlara örnek oluruz” dedi.

Yorumlar

ABBAS KARA   -  Bağlantı 17 Şubat 2021, 19:13

harikasınız gençler tebrik ederim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı