REKLAMI GEÇ

BabaFest yoğun bir katılım ile başladı

BabaFest yoğun bir katılım ile başladı

Denizli’nin tarihi dokusu ve kültürüyle ayrıcalık yaratan ilçelerinden Babadağ, BabaFest ile Denizlilileri bir araya getirdi. Festival yoğun bir katılım ile başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2019 Pazar, 09:21

Babadağ’da #BabadağSeniBekliyor mottosuyla yapılan BabaFest başladı. Babadağ’ın turizm konusunda önemli adımlar atan Babadağ Belediyesi ve Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) ortaklığında gerçekleştirilen festivalde, Babadağ’ın kendine has birçok değeri tanıtılıyor. Babadağ’ın temiz havası, eşsiz doğası eşliğinde yapılan festivalde birçok tanıtım standı yerini aldı.

Babadağ’ın yöresel lezzetlerinden olan ürünler tanıtılırken aynı zamanda ilçede üretimi yapılan Babadağ salçası, erik ekşisi, kekik suyu, toz biber ve zeytinyağı ve daha birçok ürün standlarda vatandaş ile buluşturuluyor. İlk gününde yoğun bir katılıma sahne olan festivale Denizli protokolü de ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve il yönetimi festivalin ilk gününde Belediye Başkanı Ali Atlı ve BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’yı yalnız bırakmadı.

İkincisi düzenlenen festival Babadağ’ın merkezi noktalarından biri olan Çarşı Meydanı’na kuruldu. Vatandaşların hem ürettiklerini tanıtıp pazara sunmaları hem de bunu yaparken eğlenceli dakikalar geçirdiği festivalde öznel olarak Babadağ’ın tanıtımı yapılıyor. Ayrıca aileleri ile gelen çocuklar alana kurulan oyun parkında gönüllerince eğleniyor.

İLÇE BELEDİYELER DE TANITILDI
Babadağ’ın yöresel yemeklerinin ve ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra aynı zamanda Denizli’nin diğer ilçe belediyeleri de stand başında yöresel ürünlerini tanıtıyor. Merkezefendi, Bozkurt, Honaz, Serinhisar Belediyesi ve Aydın’a bağlı Nazilli Belediyesi standlarda yerini alarak ilçelerin özgün ürünlerinin tanıtımını yaptı. Birçok ürünün tanıtıldığı standlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Turizm konusunda önemli adımlar atarak turizmin Babadağ için önemini unutturmayan Belediye Başkanı Ali Atlı yaptığı açılış konuşmasında “Şu anki kalabalığa baktığımızda hedeflediğimiz gibi bir festival gerçekleştiğini görüyoruz. Bu vesileyle bütün misafirlerimize iyi eğlenceler ve bol satışlar diliyorum. Festivalin yapılmasında büyük katkı sunan BASİAD’a, BASİAD Başkanımız Şeref Arpacı’ya ve yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

İlk günü gerçekleştirilen BABAFEST devam edecek.

Yorumlar

SELİM. KARATAŞ   -  Bağlantı 20 Ekim 2019, 20:24

Denizli Babadağ denilince Akla ilk Gelen Meşhur Babadağ Keşkegi 24 yıldan bugüne 2019za kadar Rahvan At Yarışları Ve At Yarışları Eğlence festivalleri Başta Gelir Tekstiliyle Başkent Adıdır Babadağ bu yılda babadağda ilki OFF ROAD MOTOR Yarışı Oldu

SELİM. KARATAŞ   -  Bağlantı 20 Ekim 2019, 20:15

Bir Önceki sayin Denizli Babadağ Belediye Başkanımız. SAYIN SALIM DEMIREZEN ABIMIZDE BASKANIMIZDA 1 GELENEKSEL BABA FEST FESTIVALIMIZ IÇIN SALIM BAŞKANIMIZINDA EMEGI GECMISTI SALIM DEMIREZEN BASKANIMIDA SONSUZ SUKRANLARIMI ONURLARIMI SUNARIM

SELİM. KARATAŞ   -  Bağlantı 20 Ekim 2019, 20:08

TEKSTİL BAŞKENTİ NAMI MESUR BABADAĞ İLÇEMİZ BABADAĞ BELEDIYE BAKANIMIZ VE ABIMIZ SAYIN ALI ATLI SAYGI DEĞER ESI AYŞE ALTI HANIMA 2.GELENEKSEL BABA FEST FESTIVALIMIZ YOGUNKATILIMLA IYI GECTI DAIM SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZLA TESEKKURLERIMIZLR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı