REKLAMI GEÇ

Babadağ Festivali BabaFest 7-8 Ekim’de gerçekleştirilecek

Babadağ Festivali BabaFest 7-8 Ekim’de gerçekleştirilecek

2015 yılında “Turizm Yolunda Babadağ” projesiyle ilçeye ciddi bir katma değer kazandıran Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), BabaFest’e hazırlanıyor. Denizli’yi Babadağ’da buluşturacak festival 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 15:17

2015 yılında başlayan Turizm Yolunda Babadağ projesiyle Babadağ’a önemli bir katma değer sağlayan BASİAD, son olarak “Mehmet Özer Caddesi Renovasyon Projesi”nin başlaması sonrasında düzenlenecek olan “BabaFest”’te Denizli’yi Babadağ’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Fetival ile ilgili bilgi veren BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, ‘‘2015 yılında attığımız turizm tohumlarının filizlerinin her geçen gün biraz daha yeşerdiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Projenin başlangıcında oluşturduğumuz ‘Mekansal Planlama Atölyeleri’ kapsamında ortaya koyduğumuz konsept sokak fikri, bugün BASİAD, Babadağ Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi iş birliğinde ve Alligator Boya ile Gökdelen İskele sponsorluğunda gerçekleşen renovasyon projesi ile hayat buldu. Paydaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Babadağ’ın bir turizm cazibe merkezi olması için Babadağ’a birçok proje ve aktivite kazandırmaya gayret gösterdiklerini anlatan Kasapoğlu, “Babadağ Belediyesi ve OKİSDER’in katkılarıyla ikincisini düzenleyeceğimiz “BabaFest”te Babadağ’ın tarihi dokusu, yöresel ürün ve lezzetlerinin yanı sıra mükemmel doğasıyla tanışıp keyifli bir hafta sonu geçirmek için herkesi Babadağ’a bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı