REKLAMI GEÇ

Turizm Yolunda Babadağ projesi görücüye çıkıyor

Turizm Yolunda Babadağ projesi görücüye çıkıyor

Babadağ Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BASİAD), GEKA destekli “Turizm Yolunda Babadağ” isimli projesi görücüye çıkıyor. Projenin lansmanı 8 Nisan Cuma günü Dedeman Otel’de yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 11:46

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Babadağ’a yeni bir soluk, yeni bir hareketlilik kazandırmak üzere GEKA desteği ile gerçekleştirecekleri “Turizm Yolunda Babadağ” projesinin lansmanıyla ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Dedeman Otel’de 8 Nisan Cuma günü saat 18.00’de başlayacak lansmanda proje kapsamında yapılan faaliyetler anlatılacak, hazırlanan sokak ve bina projeleri tanıtılacağını kaydeden Kasapoğlu, “Yaklaşık 6 aydır proje üzerinde çalıştık. BASİAD yönetimi olarak akademisyenler, şehir planlamacıları, mimarlar, turizmcilerle ve Babadağ’ın ileri gelenleri ile birlikte ‘nasıl bir turizm yapılmalı?’ sorusuna cevap aradık. BASİAD yönetimi, bu lansmanla bir turizm vizyonu oluşturup projesini tamamlamış olacak” dedi.

Kasapoğlu, BASİAD’ın aynı gün program sonunda her yıl düzenlediği “Nesiller Buluşuyor” etkinliğini de başlatacağını, her yıl düzenli olarakgerçekleştirilen programla Türkiyenin dört bir yanından gelen Babadağlı kuşaklar arasındaki iletişimi ve kültürel geçişliliği artırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

denizli-babadag-turizm-yolunda

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı