REKLAMI GEÇ

Baklan Dağal’da öğretmende koronavirüs çıktı 13 aile izolasyona alındı

Baklan Dağal’da öğretmende koronavirüs çıktı 13 aile izolasyona alındı

Baklan’ın Dağal mahallesindeki okuldaki kursa katılan öğretmende koronavirüs olduğu tespit edildi. Okul idarecileri ve kursa katılan 13 öğretmen ve ailesi izolasyona alındı. Muhtar Yücel Türkmen, sokak sokak dolaşıp dikkatli olunmasını istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2020 Perşembe, 11:17

Okulların açılma tarihi yaklaştıkça, eğitimcilerdeki koronavirüs tespiti sayısı da endişe verici şekilde artıyor.

Son eğitimci koronavirüs haberi Baklan’ın Dağal Mahallesinden geldi. Dağal İlkokulu’nda eğitim yılı öncesi kurs düzenlendi. Kurs için gelen öğretmenlerden birinde korronavirüs olduğu tespit edilince, okul kapatıldı, koronavirüs tespit edilen eğitimci karantinaya alındı, kursa katılan ve okul idarecisi 13 eğitimci ailesiyle birlikte izolasyona alındı.

2’si Dağal’da oturan aileler jandarma ve sağlık ekipleri tarafından günlük olarak kontrol ediliyor. Dağal Muhtarı Yücel Türkmen, haberi aldıktan sonra başta çocuklar olmak üzere, sokak aralarında ve kahvehanelerde gördüğü herkesi tek tek uyardığını söyleyerek, “Karantinaya alınan öğretmenin bizim okulumuzdan olmadığını öğrendik. Mahallemizden iki aile de izolasyonda. Jandarma ve sağlık ekipleri ile birlikte her gün kontrol ediyoruz. Bu önemli bir konu, halkımızın dikkatli olmasını ve tedbir almalarını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı