REKLAMI GEÇ

Baklan’da Bilim Fuarı

Baklan’da Bilim Fuarı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde ülke genelinde uygulamaya konulan “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Projesi”, 68 farklı konulardaki projeler ile 159 öğrenci tarafından Baklan’da hayata geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2018 Perşembe, 11:55

Bilim Fuarı’nın açılışı Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrencinin katılımı gerçekleştirildi.

İlçede ilk fuar Boğaziçi Ortaokulu’nda açıldı. İleri düzeyde bilimin ışığında çağımızın teknik ve teknolojisi kullanılarak öğrenciler tarafından üretilen projeler katılımcıların göğsünü kabarttı. İlköğretim çağındaki gençlerin neleri başarabileceğinin gözlemlenmiş olması katılımcılarda büyük bir heyecan yarattı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Hizmetlerimizde eğitim hep önceliğimiz oldu. İlçemizde eğitimle ilgili nelerin yapmamız gerekiyor ise yaptık ve yapıyoruz. Eğitim camiasından gelen her talebin karşılanmasında adeta seferberiz. Bugün burada geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ortaya koyduğu projelerle neleri yapabildiğini gördük. Öğrencilerimizin bu başarılarının zekâ ve kabiliyetlerinin projelere yansımasından duyduğumuz mutluluğu, zevki ve gururu bir kez daha birlikte yaşamış olduk. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı