REKLAMI GEÇ

Baklan’da mutlu son

Baklan’da mutlu son

Baklan’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Baklan Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan 128 konutun kura çekimi yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2018 Cumartesi, 14:21

Baklan Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen kura çekimine Vali Hasan Karahan, Baklan Kaymakamı Onur Yeniay, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Alay Komutanı Metin Düz, siyasi parti temsilcileri, ilçe bürokratları, muhtarlar, hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Kura çekim töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, “Bir yıl gibi kısa bir sürede bu konutlar inşa edildi. Baklan Belediye Başkanımızın emeğini biliyoruz, konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hak sahibi olan Baklanlı hemşerilerimiz konutlarında mutlu ve huzurlu bir şekilde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.

İlçenin en önemli sorunlarından birinin konut sorunu olduğunu dile getiren Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, bu eksikliğin de büyük ölçüde giderildiğini belirtti.

Başkan Gülsever, “Göreve geldiğimiz günlerde yakın çalışma arkadaşlarımızla ilçemizin en önemli eksiklerinin başında konut sorunu olduğunu ve öncelikle bu konunun çözümlenmesi hususunda çalışmalar başlattık. Kentsel Dönüşüm kapsamında konut sorununu çözmeye çalıştık. Bu çalışmayla birinci aşamada, ilçemizdeki konut sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırdık. Hak sahibi olan hemşerilerimize hayırlı olsun, güle güle otursunlar” diye konuştu.

Kura çekimini gerçekleştiren hak sahipleri, çekilişin ardından, sahip oldukları konutlarını mutluluk ve heyecan içerisinde gezdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı