REKLAMI GEÇ

BAKLANLI KADINLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BAKLANLI KADINLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Baklan Belediyesi’nin yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlara sıcak yemek dağıtımına ilçedeki kadınlar da yaprak sararak destek oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 10:27

Baklan Belediyesi’nin bir ay önce başlattığı yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlara sıcak yemek dağıtımına ilçe kadınları destek verdi. Mantar yetiştiriciliği kursu alan kadınlar kurs çıkışı belediye salonunda yaprak sararak belediyenin hizmetine katkıda bulundu.30 kadın bir araya gelerek 2 kazan yaprak dolması sararak ve biber doldurarak aşevine yemek hazırladı.

BAŞKAN GÜLSEVER ELLERİYLE YAPRAK SARDI
Kadınları ziyaret eden Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever teşekkür ederek belediyenin başlattığı sıcak yemek dağıtımına katkı için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Kadınlarla birlikte yaprak da saran Başkan Gülsever, “İlçemizdeki 100’ü aşkın yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımız belediyemizin aş evinde hazırladığı 3 çeşit yemekle her gün sıcak yemek yeme imkanına sahip oldu. Belediyemizin imkanları kısıtlı olmasına rağmen böyle bir hizmeti verdik. Sizin gibi hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle bu hizmetimiz aksamadan sürüyor. Çobanlarımız aşevimize koyun vererek, hayırseverlerimiz de gıda desteği vererek hizmetimize destek oldular. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece Baklan’da sarılmadık yaramız kalmaz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı