REKLAMI GEÇ

Bu köyde duş bile var

Bu köyde duş bile var

Baklan’a bağlı Kavaklar Mahallesinde kullanılamaz hale gelen köy tuvaleti, Baklan Belediyesi tarafından yenilendi, duş ve engelli tuvaleti de unutulmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2014 Salı, 11:22

Baklan Belediyesi, Kavaklar Mahallesi’nde ömrünü yitiren köy tuvaletini yeniledi. Köy meydanında bulunan ve artık kullanılamaz duruma gelen tuvaletle ilgili mahalleliden gelen şikayeti değerlendiren belediye, modern binanın inşaatına başladı. Mevcut tuvaletin yakınına yapılan yeni binaya duş ve engelli tuvaleti de konuldu.

İnşaatı yerinde inceleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçede artık kullanılamaz hale gelen binaların temizleneceğini belirtirken, “Kavaklar Mahallemizden gelen talepler doğrultusunda, modern ve ilçemize yakışır yeni tuvaleti yaptık. Eskisini de yıkarak bu kötü görüntüyü ortadan kaldıracağız” dedi.

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 23 Eylül 2014, 11:40

çok güzel bi uygulama yalnız bi kavaklar mahalesinin degil bütün köylerinki yapmalı yapılmalıda bide temizligi olsa bu emege karşı ….. 🙂 tabi o kadar biraz özel olacak nede olsa bakalan belediye başkanı yusuf gülseverin dogdugu köy

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı