REKLAMI GEÇ

Baklan’da büyük yarış nefesleri kesti

Baklan’da büyük yarış nefesleri kesti

Baklan Belediyesi tarafından düzenlenen Hüsamettin Gazi’yi Anma ve Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen at yarışları nefesleri kesti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2017 Pazar, 11:13

Baklan ilçesi, Ege bölgesinin en iyi tayları ve atlarının yarışlarına ev sahipliği yaptı. Baklan Belediyesi, Konak Mahallesi’nde at yarışları ve cirit gösterileri için özel yer düzenledi.

Hüsamettin Gazi’yi Anma ve Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen at yarışlarına 150’nin üzerinde at ve jokeri katıldı. Rahvan at yarışları ve dizgin at yarışları nefesleri kesti. Büyük mücadelenin yaşandığı yarışlar yoğun ilgi gördü. Onlarca vatandaş yarışları nefeslerini tutarak izledi. Vatandaşlar, kamyon kasaları, traktör römorklarını tribün yaparak bir yandan yarış heyecanı yaşayıp bir yandan piknik yaptı.

Yarışmada dereceye giren atların sahiplerine Türk bayrağı, plaket ve para ödülü verildi. Kendisi de ata binen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Ata sporlarımızdan olan atcılık ve cirit büyük ilgi gördü. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz etkinlik her geçen gün daha da geniş kitlelere hitap ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı