REKLAMI GEÇ

Başkan Karaçolak’a partisinden 15 rakip çıktı

Başkan Karaçolak’a partisinden 15 rakip çıktı

Denizli’nin Baklan ilçesinde önümüzdeki yerel seçimler öncesinde tam bir aday adayı patlaması yaşanıyor. 2011 milletvekilleri seçimlerinde 4 bin 96 seçmeni bulunan ilçede, belediye başkanlığı yarışı için sadece AK Parti’den 15 aday adayı çıktı. Bir dönem oğlunun bile kendine rakip çıkmak istediğini belirten Baklan’ın AK Partili Belediye Başkanı İsa Karaçolak, partisinin aday adaylarının ismini saymakta zorlandı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 11:52

ŞENGÜL BOZ
Baklan’ın 2011 rakamlarına göre, ilçe merkezinde bin 984, kırsal kesiminde ise 4 bin 137 olmak üzere 6 bin 121 nüfusu var. Bu nüfusun 4 bin 96’sı 2011 milletvekili seçimlerinde oy kullandı. Seçmen sayısının bu denli az olduğu ilçede sadece AK Parti’den 15 aday adayı çıkması, seçim yarışından önce parti içi yarışın ne denli zor geçeceğini göstermeye yetiyor.

Baklan Belediye Başkanı İsa Karaçolak, Tavas’ta öğretmenlik yapan oğlunun kendisini eleştirdiğini ve bir dönem yerel seçimlerde aday adayı olarak rakip olmayı bile düşündüğünü belirterek, “Baklan 23 yıl önce ilçe oldu. Ancak geçen sürede kendini yenileyip gelişemedi. Tavas’ta öğretmenlik yapan oğlum beni eleştirip, belediye başkan aday adayı olmak istediğini söyledi. Oğlum bana, ‘Baklan için hiçbir şey yapmadınız ve hiçbir proje üretemediniz. Eğer her yıl bir proje gerçekleştirmiş olsaydınız, bugün Baklan’da 23 proje hayata geçmiş olacaktı’ sözleriyle eleştirdi” dedi.

Başkan Karaçolak, yerel seçimde aday adayı olduğunu, Baklan’da AK Parti’den belediye başkanlığı için 15 adayı adayıbulunduğunu söyledi. Ancak aday adaylarının isimlerini saymakta zorlandı ve kendisiyle birlikte 12 kişinin adlarını söyleyebildi.İsa Karaçolak’ınifadesine göre, AK Parti’den Baklan Belediye Başkan aday adayı olacakların isimleri şöyle:
İsa Karaçolak, Harun Kaymaz, Emine Kocakara, Ayhan Çoban, Mesut İnan, Nazif Altaş, Adnan Şaşmaz, Nail Şaşmaz, Mehmet Çelik, Serdar Dereli, Çetin Çil ve Halil Tire.

Yorumlar

Mehmet ABACI   -  Bağlantı 4 Şubat 2016, 20:15

1961-1964 yıllarında Baglan’da ilkokul öğrt.liği yaptım. Ahmet Gökçe, Mehmet Oruç, Ziya Basmacı, ömer Özen,Şemsettin Doğru, Bayram Kuzu ve şu an ismini hatırlayamadığım tüm öğrencilerime selamlarımı sunarım.
Mehmet Abacı 0(533) 453 40 16

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı